suragungor Kizlar krem rengi koltuguma uzerimdeki siyah esofmanin boyasi gecmis koltuk su an rezil durumda mavi yesil arasi renk olmus bunu nasil cikarabilirim
tahamommy suragungor ay benimde krem rengi koltuğuma kırmızı geceliğimin rengi çıkmıştı 🤣 koltuk pembe olmuştu ne yaptıysam çıkmadı birazda koltuğun kumaşı ile alakalı sadece biraz hafifledi rengi
1Ali Leke çılartıcı hiçbir ürün yok mu evde, bulaşık makinesi parlatıcısı varda onu dök güzelce öve öve sil çıkar yüksek ihtimalle
suragungor 1Ali bacim beyaz sabun sirkeyle su yaptim sildim cikmadi deterjanla yaptim oda ise yaramadi bebek icin leke cikaricim var baska yok bide onu denicem son care
1Ali suragungor o da olmazsa parlatıcıyı dene o da olmazsa yarın çamaşır odası +Arap sabunu sür çitile illaki bu ikisinden biri çıkartır beyaz halıya ne dökülürse dökülsün parlatıcı çıkarttı
suragungor 1Ali parlaticiylada sildim ama ya islak diye ya da cikmadigi icin hala mavi mavi gozukuyor sabah tekrar deneyecegim
suragungor tahamommy yaa gercekten mi giysinin renk vermesi kadar sinir bozucu bir sey yok ya uyuyamiyorum dusunmekten 😂 koltuk yikama cagiricam oda olmazsa aldigim yere yeniden kaplaticam asiri takintiliyim ben ya bu sekilde hayatta yasayamam😂😂
suragungor deletedmom43191 koltuk yikama makinesi varmis arkadasta aksam gelcek bide onla koltugu yikicaz bakalim becerebilirsek yikamaciya gerek kalmadan hallederiz
Ceku256 suragungor mavi tükenmez kalem lekesini kolonya çıkarmıştı bende belki o boyayı da çıkarır bi dene istersen
suragungor Ceku256 gece kolonyayla esim biraz sildi su an geceye gore cok daha iyi durumda bide ustunden koltuk yikama makinesiyle gecicem sorun cozulur diye tahmin ediyorum