servansmom Bat 13 ocak heyecanla bekliyorum sizde durumlar ne acaba dualarımızda birbirimize yer verelim ♥️
Deletedmom_787 servansmom 16 ocak 🥺 ama hiç umudum yok hiçbir belirtimde yok üstelik çok fena hasta oldum gribim 🥺🥺
Denizz44 servansmom Bat 14 Ocak adet ağrılarım ve göğüs ağrım var umudum yok sanki adet olacak gibiyim
servansmom Deletedmom_787 allahtan unut kesilmez hem belki hastasınız diye bu ay Rabbim zorlaştırmak istememiştir inşallah vardır yoksa da bu ay olur hayırla 💞🫂
Brcmmm 15 Ocak bekliyorum bende ☺️ara ara kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor uykum var birde sürekli 😁 adet belirtisi mi başka birşey mi anlam veremedim 🤷♀️ hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşallah canım 🥰
servansmom Brcmmm amin inşallah canım benim rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin eksilmeden artalım 🥹🫂
kizirece Aysebusraekin 19 Ocak benimde daha 2 gün önce yumurtlamam bitti dayanirsam 19 ocakta kan vereceğim test yapmadan 😂
Aysebusraekin kizirece benim de yumurtlama tarihim 2_3 ocakti geri çekilme oldu da ben o sekilde de hamile kaldım cuma günü kan testi versem çok mu erken olur acaba yumurtlamadan 8 gün geçmiş olacak 😅😅 bekleyince zaman da geçmiyor ki