momysss esmanurtrm ilk doğumunuz mu olacak kendisi özellikle 38 de mi aldığını belirtti yoksa sizin gebeliğinize göre mi 38 uygun dedi
amphitrittee pervuzz evet 2 gün önce kontrolüm vardı o sıra zaten muayene ücreti 1850 tl olmuştu nst 700 küsürlerdeydi. En düşük oda ücreti de şuan 50.000 den başlıyor 1.5 günlük eğer bi sorun olursa ek gün ücreti ekleniyor
pervuzz amphitrittee ben daha dün kontrole gittim. Nst ve muayene ücretine 2.250 tl ödedim. Fiyatlarda bi tuhaflık var o zaman ya sizden fazla aldılar ya benden az aldılar
amphitrittee pervuzz pervuzz doğumu üst kattan öğrendim zaten zamlandı dediler belki doktordan doktora fark ediyordur bilmiyorum
pervuzz amphitrittee ben her hafta gidiyorum haftaya tekrar gittiğimde yatış biriminden fiyat bilgisi alacağım
amphitrittee pervuzz al al kesinlikle zaten 45.000 diye hazırlamıştım kendimi kadın bana zamlandı dedi kaç oldu dedim 51.000 den başlıyor dedi direk
pervuzz amphitrittee kontrol ücreti 1.850 tl olmuş. Nst 400 tl aynı zam gelmemiş. Tek kişilik oda 48 bin tl Oda kapatma 52.500 tl Vip oda 58 bin tl
pervuzz amphitrittee 6 Mayıs Çarşamba Sezeryan günü aldık biz. Tek kişilik oda düşünüyorum ben zaten 1 gün kalıcaz hastanede
amphitrittee pervuzz yani bende çok şaşırdım zaten şok oldum fiyata 7-8 bin tl fark eklemişler kendimi ona göre hazırlamıstım
momysss amphitrittee ben yeni doğum yaptım vip oda tuttum öss sigortam olduğu için bana 65 bin tl dediler ama sgk lılara daha uygun sanırım