SuraUG Kızlar düzceden bir tanıdığa 70 bin fiyat vermiş çağsu melih hoca için doğru mu acaba bilgisi olan var mı, yine mi fiyatları güncellediler ki
pervuzz SuraUG ben daha dün kontrole gittim ve fiyatları öğrendim. Sezeryan doğum 42 bin tl normal oda. +1 refakatçi yatağı olan da 45 bin tl
cansubay34 SuraUG bence o doğum paketi fiyatıdır. ki mantıklı olan o keşke daha önce geçilmiş olsaydı bu sisteme. benim de doğuma az kaldı 34 teyim rabia hanıma gidiyorum 40 bin demişlerdi doğuma
SuraUG cansubay34 memnun musnuz Rabia hanımdan, ben şehir dışındayım melih beyi de Rabia hanımıda bilmiyorum
cansubay34 melekortac merhaba hangi doktora doğum yaptı arkadaşınız ve epidural isteyince veriyorlar mı ücrete dahil mi bunu sorabilir misiniz mümkünse
cansubay34 SuraUG evet çok memnunum çok güler yüzlü gerçekten konu bebek olumca insanın buna ihtiyacı oluyor. suratsız doktorlar çok strese sokuyor geriyor insanı. melih beyin de çok fazla seveni var çünkü daha yeni geldi devlet hastanesinden. ben rabia hanımla devam ederken geldiği için değiştirmeyi düşünmedim. ama şöyle bir şey de var 2 ay önce bedava olan doktora para vermek istemezdim açıkçası. özellerde uzun süre çalışan doktorlar hastayı memnun etmeyi çok daha iyi biliyor çok daha güleryüzlğ oluyorlar ama dediğim gibi bu tamamen kişisel görüş. melih beye de iyi doktor diyorlar.
cansubay34 SuraUG benim de sigortam yok ama fiyatlar aynı çünkü annelik sigortadı kapsamında çalışıyor çağsu hastanesi
SuraUG cansubay34 çok teşekkür ederim 34 haftadayız şuan 3 hafta sonra geleceğim Düzceye ikisinden birine gideceğim, ikisiyle ilgili de güzel yorumlar yapılıyor, bakalım kısmet artık, çok teşekkür ederim sizin doğum ne zaman ☺️