tgcdnzynp guvbn yüksek ihtimalle bebek sarılık değilse göz yaşı kanalı tıkalı bi gözde olur genelde sarımsı capakmolur şişer arada yenidoğan da cok oluyor
Alya05 guvbn çapaklanıyor galiba Benm kızımda da öyle oldu doğunca yaşarıyordu 23 günlük bebek çapaklanıyor bugün çocuk doktoruna götürdüm gözü içinde damla verdi
momyflow guvbn benim kızımda da olmuştu gözyaşı kanalı tıkanıklığı demişti doktor masajları var onun bakıp minik minik yapabilirsiniz
Minikmercimekk guvbn herkes sarılık yazmış ama ben öyle anlamadım. neden öyle yazdılar ki . Neyse bence Büyük ihtimal bebeğinizin gözü mikrop kaptı. Damla yada krem kullanması gerek. Çapak akıntı vs. Varmı
Alya05 Minikmercimekk söylediği büyük ihtimalle çapaktır , dediğiniz gibi herkes sarılık demiş neden öyle dediler bende anlamadım gerçekten
myangelson guvbn iltihap veya çapak olabilir mi? Çapak da çok fazla olup göz kapaklarını yapistirabiliyor
2prensesannesiiii guvbn amin inşallah sütünüz hemen gelmediyse doymuyor olabilir mama verin sarılık varsa
myangelson guvbn çapak o zaman bence. Pamuğu ılık su ile nemlendirip silmeyi öneriyorlar ama ileri seviye olunca Krem falan veriyorlar
denizhimi guvbn büyük ihtimal sarılık olmuş cnm sütün az sa mama ver ben sarlıktan bebeğimi hastanede yatırmıştım sütün varsa 2 saate bir emzir geceleri de emzir