burcuburcu Fatmaydinn bir yerine dokunursan iz kalır diyolar çilek ve narda ama ne kadar doğru biliyorum
Sonay Fatmaydinn valla ben oğlumda çok yerdim bişey de olmadı iZ falan narı bilmiyorum ikinci hamileliğim yiyorum ama bilemem ne olur ☺ Bence hurafedir neye inanırsan o olur meselesi gibi 😏
EdaMinaKele Nar kesin dogru da çilek konusunu ilk kez duydum 🙂 nar izi babamada var babanem denemiş rahmetli gerçekten olur mu diye babamda kendisinin denediği bölümün oldugu yerde koskocaman kırmızı lekeler vardı pempeleşti yaş geçtikçe
Gulden EdaMinaKele nar yedim 3 gün üstüste. İlk defa duydum leke mi kalıyomuş elleyince falan mı kalıyo. Ciğeri biliyodum ama narı ilk kez duydum🤔
Tmy Aaayyyyyyyy kozlar lütfen korkutmayın ben çok nar yiyorum sonra şeker pancarı gibi doğmasın oğlusum 😱👶🏻🤰🏻
EdaMinaKele Gulden yani bana çevremden cok söyleyen oldu elleme diye bende yedim ama hazır şekilde ☺ Gerçek mi bilemem ama rahmetli babanem denemek icin nar yedikten sonra elleri narlıyken bildigin bacağına nar sürmüs sürdüğü aynı yerde babamın kırmızı pembe lekeleri war gözle gördüğüm birşey olmasa yazmam ama belkide kısmet babamın şansına olmustur🤣🤣
Burcinelly Vallahi bazen okumasydım keşke diyorum bazı yazıları. Ben nar çok tüketiyorum ve ellerimle yiyorum yaniii. Hiç duymamıştım içime kurt düştü şimdi hunun kabuslarını görürüm😂😂😂
Nurarslan Bizim ev cok kalabalik ve haftanin belirli gunu nar gecesi yapiyoruz😅😅😅😅Ben bos vaktimde oturup 2-3-4 kilo😄😄nar'ı kaba ayıklarım.Onlarda kasikla yer.Cok skür 2cocugumdada hicbir leke skntısı olmadı😊Bundada olmaz insallah.Cunkü bu kis hamileligii ayıklamam gereken kilo kilo nar olacakkk😅😅😅😅😅😅
Gulden EdaMinaKele Belki de şansa olmuştur☺ Elledimmi biyerimi hiç hatırlamıyorum kısmet bakalım görücez doğunca😊
dilaraserdar Bende bol bol çilek yedim , ama hiç böyle bişi duymadım. Sadece ciğer ve benzeri çiğ et ellenmemesi gerektiğini, iz yapabileceğini biliyorum. Nar ve çilek konusu ilginç geldi 🤔🙄