Hasadser Arkadaşlar böyle bir haber gördüm Nestle resmi sayfasında da bazı numaralar listelenmiş gerceklik payı varmı acaba kullanan arkadaşlar belki görür diye paylaşmak istedim
Miillena Havin49_ hepsinde değil bazı serilerde toksik bir madde çıkmış bu yüzden geri toplatılma kararı verilmiş. Elinizde yeni aldığınız bir kutu varsa sitesinden seri numarasına bakabilirsiniz toplatılanlardan mı değil mi diye.
Hasadser Sereuid isimli toksin madde çıkmış buda bebeklerin zehirlenmesine sebep oluyormuş toplatılıyor sma markalarının bazıları Nestle resmi sitesinden paylaşılmış seri numaralar
Havin49_ Miillena oğlum büyüdü cm 7 aydır mamayı bıraktık zaten çok şükğr ikizlerim için yine almayı düşünüyordum bakalım bizde başka mamalara bakıcaz artık
Miillena Havin49_ ben de ne olur ne olmaz diye aldım gaz sorunu olmuyormuş bu mamayla diye duymuştum daha doğmadı bebeğim belki ihtiyacımız da olmaz bilemiyorum bakalım
Havin49_ Miillena evet oğlum ne gaz ne kusma ne kabızlık hiç yaşamadı reflüsü olmasına rağmen bi tek bu mama rahatsız etmefi