Melike88_ yesim8161 Benim bir akrabam geçen sene nisanda medicalpark floryada doğum yaptı ve memnun kaldı onun önerisi dahilinde bende oradan doğum paketi aldım kısmetse nisanda olacak doğum
unlu0801 yesim8161 benim kuzenim florya medical parkta irem hocada doğum yaptı bende hediye hocada takipliyim haftaya doğumum olacak çok memnunum
yesim8161 Melike88_ Hangi doktora gidiyorsunuz peki? Ben normalde devlet hastanesine gidiyordum değiştireceğim
Melike88_ yesim8161 Dr. Zerrin Aydan’a gidiyorum çok güler yüzlü tatlı bi kadın her şeyi güzelce tek tek anlatıyor
ruysa Melike88_ merhaba iletişim konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ? Bir sorunuz olduğunda kendisiyle nasıl iletişime gecıyorsunuz
[silindi] yazcoming merhaba yusuf taşkıran doktoru araştırıyorum ama doğum yaptınız mı nasıl geçti ve normal doğum mu sezeryan mı
Melike88_ yesim8161 Ben 5 aydır ona gidiyorum ve çok memnunum hiç bi testi burda yaptırmalısınız gibi bişeyde demedi dışarda bakın fiyat alın öyle yaptırın falan dedi hep sağolsun
Melike88_ ruysa Hayır devamı whatsapptan mesajlaşıyoruz sorularımı soruyorum genellikle 5 dk içinde cvp veriyor
[silindi] yazcoming hayırlı olsun 🌸🌸 neddn sezeryan oldunuz peki sağlık zorunluluğu mu isteğe bağlı mı
yazcoming [silindi] teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun 🙏 zorunluydu benim hem geçirmiş olduğum operasyonumdan dolayı hem zaten ilk çocuğum sezaryen di. Dr un enerjisi bilgisi iyi bence