Acccee Merve110122 Pozitif kuzum bu bend ekaset test yaptım sanah işe giderken ilk on dakika baktım yoktu attım oturma odasına çıktım evden geri eve geldim baktım silik çizgi ve 18 çıktı betam bu testler 30 üzeri algırlktpr düşğk betaları geç gösteriyor
minikmucizoemm yasemin577 resim yükleyemedim nasıl yüklendiğini bilmiyorum nolur banada bakın 8 gün geciktim
aysenurm_rt340 İlk 10 dakkada çıkarsa geçerli sayılıyor bendede aynısı olmuştu 1 2 saat sonra çıkmıştı silik çizgi kan vermiştim negatifti sonuç ama siz genede tekrar test yapın vaya kan verin Garanti olması için
Byn1998 Bu marka albi mi öyleyse kolay kolay yanıltmıyor ama idrar fazla gelmiş gibi ben çok yaptım hiç çıkarmadı dün kan verdim bugün öylesine yaptım çizgiler olması gerektiği gibi çıktı siz yeniden test yapın 3 damla yeterli
servansmom Byn1998 merhaba ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek hakkında bilginiz var mı aktif gördüğüm için yazayım dedim 🥹
servansmom Acccee ovülasyon testi ve gebelik öğrenmeye çalışmaya dair bir bilginiz var mı aktifsiniz şu an o yüzden soruyorum🥹
bebistakibi Acccee dün bende de sabah hiç yoktu yaptığımda üzüldüm kenara koydum eşim gelince baktı çizgi var dedi . Kızlar 10 dk sonrası geçersiz kuruma çizgisi dediler ama emin değilim