Hulya00 Merhaba anneler üzüm pekmezi vs. Çeşitleri sabah aç Karnına mı alınmalı yoksa gün içerisinde öğle yemeginden sonra mı içsem bilemedim geçem sabah içtim 2 yemek kaşıgı ama midem yandı o gün boyunca bende acaba ondan mı kaynaklı diye düşündüm sizinde fikrinizi alabilir miyim ?? 🙏
YavruKartal1903 Hulya00 Sabah, öğle, akşam olarak bilmem ama pekmez tarzı şeylerin işe yaraması için açta yeseniz tokta yeseniz peynir, süt gibi ürünlerle pekmez yemeniz ile arasında 1-1,5 saat geçmesi gerekiyormuş. Yoksa hiçbir işe yaramıyormuş o pekmezler.
Hulya00 ZehraS hadi ya neyse katlanacağım artık 😔 o gün içtim midem yandı dedim heralde pekmez yaptı kiloda aldırıyormuş dogru degil mi bide çocugun anne Karnında kemik gelişimi için ne yemek gerekiyor 21 haftalıgım
Arminannesi Hulya00 bende sabahları içiyordum doktoruma söyledim mide yanmasını tetikliyor malesef doktoruna söyle bence mide koruyucu verir,bi de çok kilo artışı yapıyo 😣ben korkumdan bıraktım 😁
ZehraS Hulya00 bak canim ilk once saglikli kolay dogum dilerim💋ilk once tatli yagli ve hamur isini canin cwkerse nefsini oldurmek adina az tuket canim.Bol bol meyve sebze yemekleri illada balik cok tuket ceviz findik fistik ye ara oyun olarak .Ayva yersen bebeyin guzel olur annesi💓Muz bebeyin kilosunu artirir.Ben boyle qidalandim canim toplam 10 kilo aldim bebeyin kilosuyla birlikde dogumdan sonra 40 im cikmadan 10 kilo gitdi eski forma indim ve bebeyim de MassAllah olsun saglikli ve diri .Umarim yardimci ola bildim cnm.sormak isdediyin bisey olursa buyur
ZehraS Hulya00 bebeyin kemik gelisimi icin canim kalsiyum iceren yiyecekler ye bol bol orneyin yogurt sut ve sut urunleri dediyim gibi balik portakal suyu.Uymadan once balli sut icersen bir bardak cooook etkili olur
Arminannesi Hulya00 valla bende öyle biliyorum ama ben kendimde içmeye başlayınca almaya başladım🤭 çok mu kaçırdım acabası
Duyguanneoluyor Hulya00 evet öyle ama keçi boynuzu pekmezi kokuyo gibi geliyo dsyanamıyorm bn kokusuna