Ben doğumu yapmadım ama sevk ile oraya gittim serviste yer olmadığı ve dikişlerimin atılması gerektiği için doğumhaneye yapıldı yatışım hijyen sıfır sizden önceki hastanın kan örneklerine kadar yerde görüyorsunuz peçete sabun kırk kere söyleyince anca getiriyorlar paspas da yapılmadı hiç biz yatarken mutlaka kendi nevresim yastığınızı götürün refakatçiye özellikle vermiyorlar yetmiyor deniyor benimle ilgilenen ebeler gayet ilgiliydi güzel davrandılar ama dikişlerimi atan pratisyen mi asistan mı bilmiyorum ama sıkılarak oflayarak puflayarak yaptı işini ve güzel de yapmadı bu hafta sonu kendi doktoruma muayeneye gidicem kaldı ki acildeki doktorlar daha yeni doğum yapmış kanı sıfır tansiyon yerlerde ve hala plesantaesı içirede olan bir hastaya ne kadar kötü davaranabikirlwrse o kadar kötü davrandılar tersleyip duruyorlar ağzınızı açıp halinizi anlatmaya fırsat bile vermiyorlar ben olsam bile isteye asla gidip orda doğum yapmam zaten önden de öyle diyordum ama sonum yine orda oldu maalesef