Aysunays piremses34 Benim doğumumda 26 ocakta😊. Aylin çok güzel isim ben koyamadım o isimde tanıdık vardı. Çok güzel isim ama
ikiprensesannesi___ piremses34 ne aceleniz var kız dur hele doğsun benimde Doğu’mum 22 Ocak’ta eşim ne acelemiz var diyor 😂
Eymenveben 3 gün sonra doğumum var ve isim yok ortak noktada buluşamadık kimse de şu diye diretmedi öylece kaldı. Artık içimden gelmiyor aramak da düşünmek de hevesim kalmadı koskoca 9 ay geçti
piremses34 Eymenveben ayy aynı ben ilk çocuğuma isimi eşim koydu buna ben koyacağım ama çoğunu da kabul etmiyor
Leilani piremses34 İdil ismine sahip kişiler genelde çok çalışkan ve başarılı. Çok güzel bir isim. Aylin de hoş bence. Defne de çok güzel ama çoook var gerçi etrafınızda hiç yoksa neden olmasın
annekiz6141 piremses34 defne arkadaşımın bebeği çok tatlı ama her yerde var aylın de calıstıgım yerde güvenlikçi abla vardı erkek gıbı hatundu 🙊😄 idil hoşuma gıttı ama benım
Mutlu_Bir_Anne3 piremses34 Üçü de çok güzel ve zarif bir isim. Ama bence 🌸İDİL 🌸çünkü çok yaygın değil Defne ve Aylin gibi. Ayrıca anlamı da güzel: Saflık, iç huzur, doğayla uyum. Enerjisi çok yumuşak ama derin. Ne “fazla moda” ne de eski. Her yaşta taşınabiliyor🌸