aselinannesi38_ Kızlar doğumdan sonra kolaylık olsun diye neler yapuniz bana da fikir olsun bugün biraz birşeyler yaptım koydum sizler neler yaptınız ben bunları yaptım İçli köfte Yaprak sarma Felah köfte Lahana Vişne atım
kartanesi___ aselinannesi38_ Ben hiçbir şey yapmayacağım çünkü evime döndüğümde bir tek eşimin ailesi gelecek onlar da bir zahmet yapsınlar yemekleri😂
Mutlu_Bir_Anne3 aselinannesi38_ Ben taze fasulye, domates kırmızı biber rendesi attım. Sigara böreği, köfte, yaprak sarması da hazırlayıp atacağım. Bir de kurabiye olabilir. 😇🙂
zeh6363 aselinannesi38_ kaç haftalıksın canım ben bişey yapmadım çevrem geniş çayın yanına bişeyler yapmak istiyorum aslında ama bilmiyorum yinede
Eymenveben aselinannesi38_ kendinize hızlıca yemek yapmak için mi hazırlık bebek görmeye gelecekler için mi?
saturnungolgesinde Mini cheesecake, limonlu çatlak kurabiye, sigara böreği, mozaik pasta, susamlı kurabiye vs hazırladık annemle
aselinannesi38_ saturnungolgesinde ellerinize sağlık kurabiye bayatliyormu acaba ben yapmaya korkuyorum bayatlarmi acaba diye
aselinannesi38_ kartanesi___ mantıken evet aşkım bende de öyle ama onlar gidicek elbet bebek küçük olucak kolayca iyi olur ya
saturnungolgesinde aselinannesi38_ şuana kadar öyle bi sorun yaşamadım ama starbucks cookie’yi sıcak servis etmek istediğim için hamuru rulo yapıp öyle attım buzluğa diğerleri de pişmiş şekilde. Annem de hep böyle yapar
aselinannesi38_ Eymenveben kendim için canım malum çocukların ikisinde küçük bana hızlı pratik olması için
Mutlu_Bir_Anne3 aselinannesi38_ Teşekkür ederim 🙏🏻🌸Senin de ellerine sağlık 🙂 Kavanozda da var kayınvalidem gönderdi sağolsun. Ama benim yaptığım şekilde daha kolay, kavanozu kaynatmaya gerek yok ve tek kullanımlım olarak ayırdım ben.
Eymenveben aselinannesi38_ haklısınız bebeği bırakıp kalkmak zor oluyor çoğu zaman. Ben bugün kendime haşlanmış nohut ve haşlanmış yeşil mercimek koydum çıkarınca direkt salçalı suda 5 dk kaynatıp kapatıyorum yemek hazır oluyor. Hamilelikte yemek için yaptım ben. Elinize sağlık kolay gelsin herkese 🌼
Nurkl aselinannesi38_ patatesli gül böreği , poğaça, vişneli kurabiye , mozaik pasta , un kurabiyesi ve sarma attım ben de canım
aselinannesi38_ Nurkl yarın bende bikac börek çeşidi yapmayı düşünüyorum canım ama patates buzlukta değişiyor kararsız kaldım