Meribzmz Kızlar regl altı gün gecikti bugün kan verdim beta 160 geldi normalde adetim düzenlidir. Böyle olup normal sağlıklı gebelik yaşayan var mı
seymayla Meribzmz ilk kızımı 12,57 ile öğrendim şimdi 5 yaşında, yeniden hamileyim 149,4 le öğrendim bakalım gidişat nasıl olucak
sarilale123 Meribzmz ben hatta sağlık ocağında düşük yaparsın bu değerlerle dedi bana doktor ,ama şuan 12 haftalık olduk kendi doktoruma sormuştum ilk başta hayır için rahat olsundemişti .
gizemli00 Meribzmz evet benimki baya düşüktü 28.7 idi kimyasal gebelik dediler daha sonra şükür ki keseyle bebek göründü
seymayla Meribzmz benim düzenli değildi en son kasim başı bitmişti Aralık ayında hiç olmayınca test yaptım öyle çıkmıştı
ikibalannesiii Meribzmz geç döllenme olmuştur iki günde bir artış önemli o şekilde yükselirse sıkıntı yok 8 10 la öğrenenler var canım içini ferah tut
Meribzmz ikibalannesiii daha önce iki gebelik kaybı yaşadığım için biraz korkuyorum ve onlarda beta çok daha yüksekti gecikme olmadan vermiştik üstelik şu an 5 06 gün gecikmeye bu değer biraz endişelendirdi
ikibalannesiii Meribzmz anlıyorum canım çok haklısın tabiki bende 121 ile öğrendim 3 gün sonra 400 dü bi daha baktırmadım haftaya salı kadın doğuma gidecem direk bende çok endişeliyim bebek var mı kalp atışı duyacakmıyım diye inşallah seninde bebişin sıkı sıkı tutunmuştur sana
Tortilla Meribzmz 2 gün vardı adetıme. Sayı onemlı degıl duzenlı artıs olması gerekıyor. Sayı herkeste farklı oluyor
aselimdurum Meribzmz kızımı 38 beta ile öğrenmiştim şuan 6 yaşında:) adetim bilmem kaç gün gecikmisti geç döllenme olmuş
winnie_the_pooh Meribzmz bence gayet normal belki geç döllenme olmuştur. 6 gün gecikmiş gibi düşünmeyin.