anneoluyorummm103 Cimcime30 tüp bebek sürecine başlamadan önce bende de pembe leke olmuştu. Bende yerleşme diye sevinmiştim ertesi günde regl oldum. O yüzden bence çok umutlanmayıp gününü beklesen daha iyi olur. Benim gibi üzülme diye söylüyorum 🙏
Mahbuss Cimcime30 Aralık ayında ki adetimde adetimden 3 gün önce leke gelmeye başladı. 5 gün sürdü ve sonunda söküldü adet oldum 🤦 umarım seninki yerlesmedir canım
Mahbuss Cimcime30 inşallah hamilesindir canım artık bizde o güzel haberi alalım Sağlıcakla bir sekilde kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲
yasemin577 Cimcime30 6 gün kala bende lekelenme kahve açık geldi 2 gün sonra pembeye döndü şimdi yine kahve açık renkte reglime 3 gün var yerleşme mi anlayamıyorum
yasemin577 Cimcime30 lekelnmeden 1 gün sonra yaptım ama negatifti yerleşme mi bilmiyorum belirtiler baş dönmem var gün içinde sırt ağrısı oluyor sabahları koku hassasiyeti var biraz ama anlayamıyorum reglime daha var
Innerglow Cimcime30 umarım yerleşmedir yerleşme varsa hcg hormonlu salgılanmaya başlar inş gebesindir ya reglin geçilince yap strese sokma kendini