kubra_nal hilalaselll4 evet kuzum benim kendini harap etme benim de bir düşüğüm oldu hemen arkasından kızım oldu bak rabbimin sana neler hazırladığını bilemezsin
Weenie hilalaselll4 bendede olduğunda acile gitmiştik bizde fitil vermiştiler yatıp dinlenmemi ve cinsel ilişkiyi yasaklamıştı :/
Weenie hilalaselll4 ya😢 ay çok geçmiş olsun benm gözlerim yaşardı burda Rabbim ne ıstıyosan kolaylıkla gönlüne göre versin 😢🙏❤
hilalaselll4 Weenie çok sağ ol 😣nasip değilmiş demek hayırlısı buymuş demek 1 buçuk yaşında bir kızım var zaten
Birrrcan hilalaselll4 Rabbim kızınızı size bağışlasın kucaginuzi tekrardan doldursun 7 ay önce kürtaj oldum bende şu anda hamileyim Rabbim kolaystirsun imtihanlarimizi
hilalaselll4 Birrrcan siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 7 ay korundunuz mu yoksa olmadı mı
kubra_nal hilalaselll4 ben hiç korunmadım canım benim doktor bana hemen olmaz demişti bizde korunmamıştık 2. Ay da hamile kalmışım ben bilmiyordum adet olamıyorum diye kontrole gittiğinde öğrenmiştim 1 buçuk aylıktı öğrendiğimde 😅