arenibekliyoruz Merhaba haftaya 32.hafta raporu alacağım. 16 hafta olan rapor 24 haftaya uzatıldımı raporda süresi belirtiliyormu 16 hafta diye ocak sonrası rapor alan varsa bilgi verebilirmi?
Fuunndaaa arenibekliyoruz şu an henüz meclise gelen bir düzenleme yok yani 24 haftaya uzatılması şimdilik söz konusu değil
kartanesi___ arenibekliyoruz Ben geçen hafta tam 32 haftalık olduğum gün gidip aldım tam 37 haftalık olduğum güne kadar geçerli şekilde aldım. Zaten 37’den sonra istesen de çalışamıyorsun. Raporda sadece çalışabileceğim tarihler yazıyor
arenibekliyoruz Fuunndaaa kesinleşti diye söylemler dolaşıyor sosyal mecralarda, haber kanallarında fakat resmi gazetede yayınlanan birşey yok. Ocak 15 sonrası yayınlanacak diye söylentş var bende tam 16 ocakta alacağım için merakla bekliyorum
eveline arenibekliyoruz siz 16 sında alsanız da sizi de kapsar diye düşünüyorum, sonuçta yine doğumdan önce 8 hafta iznimiz var, doğumdan sonra olan izin uzayacak 8 haftadan 16 haftaya çıkacak doğum sonrası
Fuunndaaa arenibekliyoruz hepsi söylentiden ibaret bende doğum iznine hak kazanıyorum bu hafta sizin gibi takip ediyorum meclisten geçmesi gerekiyor öncelikle ama meclise sunulan bir yasa teklifi henüz yok umarım dedikoduların aslı çıkar Ocak ayı içerisinde sonuçlanır