Gulcee Yade kardeşimde de vardı ama 34 te öğrendi.37 de sezaryenle aldı dr. Riske atma, 7 aylık yaşıyor.içerde sürekli kilo kaybı oluyor yoksa. Umarım sağlıkla dogum yaparsın canım. De ne diyorsa uy. 😉
Yade Gulcee bana da kilo kaybetmez ama kilo da almaz dedi bilmiyorum artıık yaşayıp görücez dr ne derse onu yapıyorum 🤷🏻♀️
Ysn Yade yaşam sinirini gecmissiniz cok sukur bol istirahat edin bol su ve protein agirlikli beslenin ne alsa kâr diyerek aspirin onermedi mi doktorunuz
Minikeller92 Yade kan sulandırıcı verebilir bende yaşlanma yoktu ama previa vardı beslenemiyordu çok yoğun kanamalarım oldu iğnelere başladıktan sonra toparlandık doktorun bilmiyorum ne ama bi prof yada doç. Gitmelisin çok farklı tedavileri normallere göre canım geçmiş olsun
Yade Minikeller92 özel hastanede bi doktor ama prof falan değil. Ege Üniversitesi ne giderim eğer öyle birşey varsa
Yade Ysn Tamam canım teşekkür ederim mutlaka görünücem. Doktorum neden yönlendirmedi acaba ona ayrı üzülüyorum 😔
Minikeller92 Yade kesinlikle git bende özel bir hastaneye gidiyordum isim vermim giden falan vardır huzursuz olmasın ama Kanamam vardı bana bişeyin yok normal hayatına devam etti dedi ufak bir kanamadan sonra 2 gün sonra hastanelik oldum 3 gün yattım bir tavsiyeyle doç. Gittim previam suda azalmam bebekte ciddi gerilik varmış meğersem bir iğne verdi 3 4 haftada toparladık iyi ki gitmişim tek doktora bağımlı kalmamak lazım canım çok ilerlemişin maşallah 2 hafta da bir çağırmış çok yıpranırsın😔
KaderAdnan Yade bende de vardı tam 38de doğum yaptım toplam beş hafta sürdü iki gün de bir nst şeklinde ilerliyorduk taaki kalp atışları değiştiği güne kadar karın kısmı hiç gelişmedi bebeğim 2300 doğdu 2100 ile sarılık oldu yoğun bakıma girdi yarın 39günlük olucak ☺️
Yade KaderAdnan allah bağışlasın canım çok şükür almışsın bebeğini kucağına darısı benim başıma benim biraz erken başladı sıkıntılar o yüzden korkuyorum çok erken doğacak diye 😔 daha 29+5 iz
KaderAdnan Yade biliyorum sıkıntılı bi süreç sürekli sağlıjlı şeyler yemeye çalııyorsun iş yapmıyorsun falan ama üzülme inşallah organlarında herhangi bi gerilik olmuyor yalnızca zayıf oluyorlar acaba genetiğinizde küçük bebek doğuranlar doğanlar varmı
Yade KaderAdnan hiç öyle bişe yok hatta hep 3.5 kilo üzeri bizim bebekler sadece annem derdi bana sen zayıf doğdun diye evde dolmuşum kaç kilo olduğumu da bilmiyorum açıkcası ama kardeşlerim öyle değil
Yade KaderAdnan evet çok büyük değil ama küçük de sayılmaz. Bi önceki kontrolde yani 25 haftalıkken 950 gr dı gelişimi çok iyi demişti bir ayda böyle geriledi inş düzelir 😔