egemenmasal 5 haftalık hamileyim kalp atışıda duydum ama 3 gündür akıntı gibi kahve koyu akıntı görüyorum neden ya progesteron kullanıyorun halla var aranızda aynı durumu yaşayan oldumu lütfen yazın kötü biley olacak diye korkuyorum
Birrrcan egemenmasal bende 4+4 um benimde lekelenme oldu yerleşme idi şimdilik yok korkmayın 5. Haftada da oluyor tabiki yerleşme ama siz 5 inci haftada mı kalp atışı ni duydunuz masallah çok erken duymussunuz 🌸
Siiimsim egemenmasal fitil olarak kullanmıştım ben doktorum kahverengi akıntı gelebilir demişti ama içinizin rahat etmesi için doktora gidin bence.
egemenmasal Birrrcan dün doktora gittin 6+2 dedi dün duyduk ama 5. haftada gördüm ve 3 gündür gene görüyorum inallah korkulacak bişey yok içimi ferahltınız teşekürler 👏
Birrrcan egemenmasal içinizi ferah tutun kırmızı iyi değil diyorlar inşallah güzel geçer gebeliginiz 🥰🌸
Birrrcan egemenmasal daha hiç gitmedim hastaneye hemende gitmek istemiyorum 7. Haftalarda falan gitmek istiyorum 7 ay önce düşük ile sonuçlanan gebeligimde erkenden gidiyordum çok stresliydi bu sefer hiç Cesaret edemiyorum ya duymazsam kalp atışını diye
egemenmasal Birrrcan benimde 8 ay önce 2.5 aylık boş gebeliğim vardı kurtaj oldum ama cok halsız ve hastalıklı geçtiği için son 1 ay gittik erkenden hayırlısı hakımızda inşallah sizde gitiğinizde duyarsınız kalp atışını 👏🤲
umutluanne11 egemenmasal hamileliğimi öğrendiğimden beridir progestan iğne ve hap şeklinde kullanıyorum iğneyi sadece kanamam olduğunda vurunuyordum şuan 8 haftalığım lekelenme kanama 5/10 gün sürer demişti doktorum ilaç kullandığım halde ama çoğalırsa doktorunuza görünün derim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶
Siiimsim egemenmasal çoğalırsa kan gelirse skntı demişti kahverengi bende de geldi bazen az bazen daha yoğun ama çok şükür skntı olmadı
egemenmasal umutluanne11 amin teşekürler bizde 6 haftalığız işte bakalım kullanıyorum bende fittili iki gün öncede iğneyi yaptık amin inşallah hepimiz sağ salim alırız küçağımıza 🤲
umutluanne11 egemenmasal 1 haftaya kanamanız da kalmaz inşallah fiyil şeklinde kullandığınız için rahminizide hassaslaştırıyor olabilir ama yinede çok kanamanız olursa ve rengi değişirse ihmal etmeyin derimm birde bol bol yatın dinlenin toparlarsınız inşallah 🫶
egemenmasal umutluanne11 kafamı kaldıramıyorumki hep uzanıyorum uyuyorum zaten cok hallsızleşmişim ya
egemenmasal Siiimsim ne kadar sürdu sizin darısı bana inşalalah sağlıklı şekilde kuçağımıza alırız ya 🤲