nidosh Bir şey yapasım gelmiyor 😅😅😅gelmek isteyince gelecek diye 🥲 bir tarafta da rahatsız etsem çıkmak ister gibi 🤣🤣🤣🤣
ahsencim nidosh valla ben ne zamandır rahatsız ediyorum ama gelmeyince gelmiyor😂 bu gece 41 haftalık oluyoruz neler neler yaptım bir bilsen
DiplomaliEvHanimi nidosh an ıtıbarı ıle 40+6 oldum 37 den beri herseyı yaptım artık yorgunum 1 haftadır sadece yatıyorum 5 yasında kızım var hasta olduk ona kosturuyom
nidosh ahsencim ben de ilkini 40+3 te doğurdum olmayınca olmuyor 😂😂 şimdi 38+4 oldu bir şey yapasım gelmiyor işe yaramayanları gördükçe 😂😂
ahsencim Ama yaptığım şeyler açılmama yardımcı oldu onu atlayamam 4 cm açılmam var bu gece yatış olacak bakalımm
nidosh ahsencim neler yaptın peki yarın doktora gideceğim gitmeden önce çok ördek yürüyüşü ve squat düşünüyorum.
gvnrzz ahsencim ssvd istiyordunuz siz de. ☺️ her sey gönlünüzce olsun. Saglıkla kucagınıza alın. Haberlerinizi bekliyorum merak ettim ☺️
ahsencim nidosh dediğin gibi ördek yürüyüşü squat yapıyorum sürekli çömelme egzersizleri yaptım sandalye egzersizleri yaptım bide doktorum bi fitil vermişti rahmi yumuşatıyormuş sabah akşam onu kullandım