vanilya_kokusu_ Meryem345 yoo ikinci kizcem ilkinde de sıkıntılı geçti bu kızlar bana sürekli sorun çıkarıyor az ,
Meryem345 vanilya_kokusu_ anladimmm o zaman biraz dikkatli olmak lazım benim öyle bir durumum olmadı bende de 2 düşük var 2 çocuğum dan sonra bende bisey olur diye diken üstündeyim bu 5. Gebeliğim oluyor yani 🤭
ebru_oz Bende 16+1 im iki gündür benimde kasığımda ağrı alt bölgeye doğru baskı ağrı gibi değişik bişey oluyor bende yarın doktora gitmeyi düşünüyordum korktum açıkcası bu postu görünce biraz rahatladım
Meryem345 ebru_oz kasık ve bel ağrısı bende de oluyordu alttan baskı ilk defa oldu yani agrilar kısa süreli ve akıntı vs yoksa sorun yok akıntı dediğim de leke olur veya biraz fazlaca sıvı olur o beyaz olan akıntı değil
Gamzeee__ Meryem345 evet bendede oluyor 1 haftadır net bir şekilde normal dedi Dr Allaha emanet olsunlar🥰
vanilya_kokusu_ Meryem345 selametle kucağına alırsın inşallah valla bir çocuk doğana kadar anneler neler çekiyor ya
Meryem345 vanilya_kokusu_ evet bide kürtaj çok zor elin boş eve geliyorsun Allah kimseye yaşatmasın 🙏🏻
senemtolga Meryem345 😁 bakalim bakalim daha neler neler var. Insallah dogumu tetiklemez bu haraketi plasentasida rahim agzina yakin oldugunu öğrendim.🙈