Eda42_ şöyle anlatayım
bende 2 kez kürtaj oldum ama ilk kürtajımda araştırılmadık daha doğrusu söyledim ama ilkinde çok normal 2 den sonrası araştırılıyor dendi.
iş dolayısıyla eşimle ayrı kaldık eşim yurt dışına gitmişti, 1 yıl sonra geldiğinde 2.ye hamile kaldım ama yine kalp atışından dolayı kürtaj oldum haziranın 16 sında , bu sefer 2 kez kürtaj olunca araştırılsın istedim 7 ekimde tıbbi genetiğie gittim ama biraz geç kalmışım hamileymişim o sıra 🤭 5+1 deykende kadın doğuma rastgele bi doktora gittim o da bana kese oluşmuş demişti, bende 2 kez kürtaj olduğumu, tıbbi genetiğe daha yeni gittiğimi, ve sonuçlarımın çıkmadığını söyledim.
doktor da’ önlem amaçlı coraspirin vereyim’ dedi. sonra sonuçlarımm çıktı 2 aylık oldum, başka doktora gittim bu sefer sonuçlarıma göre coraspin içmene gerek yok dediler kafam karıştı. 3-4 doktor değiştirdim, hemotoloji bölümünede gittim.. hepside pıhtılaşman yok içmene gerek yok desede ben içmeye devam ettim. son gittiğim doktora sonuçlarımı gösterdim içmeyebilirsin ama başladıysanda devam edebilirsin dedi. 🥰 ben 4 aylık oldum hala içmeye devam ediyorum coraspini içim öylr rahatlıyor çünkü🌸