Hulya06 Sareee Bizimde 38+1 oldu beklemedeyiz 🙄.Ama hiç bi belirti yok ne sancı nede açılma perşembe kontrol var bakalim.Biran önce kavuşmak istiyorum artık.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum🙏🏻
SydYsf Sareee aynen son 7 gün bu sabahdan beei adet sancisi gibi bi agrim var :) bakalim prenses gelicekmiiii
Sareee Yasemincifci sizin ne kadar var inşallah görürsünüz bizimkinin keyfi iyi gerçi hiç gelmeye niyeti yook😄😄
Sareee Mrstugrul bnde hep kendi gelsin istiyorum müdahale olmadan cuma kontrol var bakalım açılma ilerle miş mi doktorum kilo alımına devam etmezse bize de suni sancı verip baslatcak doğumu
Mrstugrul Sareee korkuyorum suni sancidan. Burada yazilanlar korkuttu acikcasi. Dozunu iyi ayarlamazlarsa yavas yavas vermezlerse de cok acili oluyormus. Resmen doktorun ebelerin eline mahkumuz.
Bhan93 Benimde 39+4 🙄 yarın kontrolüm var. Ne sancı ne açılma. Yalancı sancı bile yok 😳 bakalım yarın ne der sizce doktor kızlar?
Sareee Bhan93 inşallah hayırlı haberler alırsın canım burdan haber ver biraz daha bekler bnce risk yoksa doktor inşallah kendileri gelir müdahalesiz
Emelinda Bhan93 aynı durumdayız, hatta başı doğum kanalına girmemişti 38+5 te, perşembe kontrolümüz var, inşallah girmiştir 🙏
Sareee Hulya06 amin inşallah ya valla bnde merak ediyorum Cook artk olsun istiyorum ama sanki hiç doğmucak gibi😄🤦♀️
Sareee SydYsf benimde iki kere agrı girdi eşime dedim dk tutayım bakalım düzenli mi bida o agrı da gecti sanırım vazgecti 😂🙈
Sareee Mrstugrul kötü düşünme canım benim arkadasım 3 saatte suniyle doğum yaptım dedi tabi bünye meselesi bu ama sen aklına kötü düşünce getirme hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah 🙏😇
ozgesel1seyler Sareee bizimde son 5 2,5 cm aciklik var Eger persembeye kadar gelmezse persembe sezaryen ile kavusacagiz❤️ Hep normal dogum istedim ama nasip degilmis
Sareee ozgesel1seyler insallah kendisi gelir canım hayırlısıyla ne zamandır 2,5 cm acıklık var açılma için bişiler yapıyor musun
Sevsav ozgesel1seyler açıklık oluştuğu zaman ağrın filan mı oldu yoksa hiç bir belirti olmadan açıklık oluşuyor mu ? Bir de seninki kanala girdi mi? Benim de son 5 günüm ama Kanala girmedi henüz
SydYsf Sareee yandik yandik bide bizim ilk cocuk ilk torun simartilicaklar baya 🙄🙄 anneyi dinleyenmi kalirrrrr