nur2337 Kızlar gonalf kullanıp gebe kalan var mı süreç nasıl geçti ben 5 gün kullanıcam bakalım hayırlısı
nur2337 ilkiminannesi yok doktor çatlqtma tedavisi için verdi iğne kullanalım dedi ilaçlarda pek yumurtam büyümedi
Dinolisoo nur2337 inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Bende 2 sene sonra hamile kaldım bu yöntemle. Çatlatma iğnesi mi yapacaksın sende yoksa aşılama falan mı
Papatyam02 Selam cnm bende 4 yıl once ıkıncı kez gonal f ve catlatmayla kızıma kavustum . Sımdı yıne denıyorum asılama yaptım 3. Kez beklıyorum
Dinolisoo nur2337 aynı tedavi o zaman. Bende 2 sene olmadı buda olmaz diye çok korkmuştum ama şuan 27 haftadayım çok şükür. İnşallah seninde tedavin ilk seferde tutar. Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip eder sana.
nononomolfix Dinolisoo hayırlı olsun öncelikle. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra mı ilişkiye girdiniz öncesinde olmalımı sperm ben bunu merak ediyprumda
Dinolisoo nononomolfix teşekkür ederim. sonrasında öneriliyor aynı günde dahil üst üste 4 gün önermişti bana. 24 saat sonra da öneren var değişiyor