esmadavut_40 Arkadaşlar ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlanmıştı şimdi 6 haftalık hamileyim doktorum oksapar iğne coraspirin ve progestan verdi iğneyi 1 aydır kullanıyorum ne zamana kadar kullanılır
Deletedmom113 esmadavut_40 bende kullanıyorum canım bi dış gebelik bi düşük sonra si başladım kullanmaya.. 3 aydır kullanıyorum doğumdan sonra da kullanacaksın dedi doktorum.. nerden oluyorsun kolundan mi göbekten mi peki ?
Seda5892 esmadavut_40 doğuma kadar canım ama bazıları doğumdan sonrada kullanıyormuş 😕 duyduğuma göre en çok kol acıyormuş göbek en rahat yer idi ama bacağa geçmek durumunda kaldım bende göbeğime iğne girmiyordu
Hanife_ esmadavut_40 progestan iğneyi 8. haftaya kadar kullandım kan sulandrıcıyı doğuma kadar kullanıyoruz 18 günüm kaldı hep koldan vurdum 8 aydır
kayaeda esmadavut_40 evet canim bitiyoruz ama bebeklerimiz icin deger bi süre sonra alisiyor vucut zaten benim doguma 15 gun kaldi ilk zamanlar göbekten yapıyordum bebek buyudukce kol ve bacagima gectim
esmadavut_40 Deletedmom113 Koldan yapıyorum ama kolumda yer kalmadı artık morardı her yeri göbeğe geçicem
Nergis1903 esmadavut_40 aynılarını kullanıyorum bende iğne mahvediyor ama dayanmak zorundayız bacaktan yaptırmadım hiç ama kol çok fazlasıyla yanıyor göbek ona nazaran daha iyi sanki allah yardımcımız olsun
BBusraa esmadavut_40 Salı günü planlı sezaryen Doğumum var doktorum Pazar günü keseceğiz iğneyi dedi. Yani Doğumdan bir iki gün önceye kadar devam canım
Nergis1903 esmadavut_40 göbekten dene bi kere kola göre çok daha az acıyor zayıf insanların zaten daha çok acıyormuş ama mecbur dayanıyoruz