sari_papatyam merhaba ben çarşamba günü bebişime kavuştum darısı sizin başınıza inşallah kolaylıkla sağlıkla 🤍 benim hiç doğum belirtim yoktu o yüzden 40.haftamda sabah yatışım yapıldı fitil yerleştirildi, sancılar 3-4.saatlere kadar dayanılmayacak gibi değildi ama son 2 saat aşırı zorlandım ve açılma olmadı, suni sancı verdiler üstüne ve ben artık dayanamadım beni sezaryene aldılar. Spinal anesteziyle çok keyifli bir ameliyat geçirdim o kadar sancının üstüne ilaç gibi geldi 🥲 ki ameliyat fobim vardı normalde. Bebişim 3850 doğdu 54 cm (4050 demişti doktorum, devlet hastanesi 3900 demişti), beni uyuşturduklarında tekrar alttan bakmış asla kafası giremiyomuş kanala zaten doğuramazmışsın dedi doktorum kesesi çıkıyomuş kafası çıkmıyormuş:( bir de kakasını yutmuş yavrum. Yani sezaryene dönmekle doğru bir karar vermişiz benim özelimde. Sezaryende korkulacak bir şey yok ama ben vajinalden sezaryene döndüğüm için bir takım zorluklar oldu. Tavsiyem, doktorunuz sezaryen öneriyorsa onu dinlemeniz…