Bumah runcet bizde ali baybarstı ama ben aliyi istemiyodum isim yazdırmaya gittiğimizde de kapıda sadece baybars yazdım bana sen çok çakalsın dedi😀😀 ali babasının ismiydi ama ben istemiyodum hiçde yok falan demedim tamam dedim koyarız tabi dedim😀😀
ay_isigix Biz eşimle iki isim istedik ilkini ben koydum o kadar zorluğu ben çektim bir zahmet ben koyayım ikinciyi de eşim koydu iki isim de güzel birbirimizin koyduğu isimleri de beğendik tabi ki birbirinize saygı duyarak beğenerek ikişer isim koyabilirsiniz
Mizgin2020 runcet ama bacm ben haklıyım 5.5 yilin sonunda gebe kaldim Gebe kalmadan önce demiştik birgun kizimiz olursa ben oglumuz olursa sen koyucan diye simdide anlasmiyoruz isimsiz kalıcak gibi bu gidişle fnfjdj😂😂
ikincibahar_08 runcet biz daha bebeğimiz yokken kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak diye anlaştık kızım oldu ben koydum ismini tabi doğurup zorluğunu görünce dedim isim benim hakkım ikinciye hamileyim oğlum olacak ama şimdi ablası çıktı oda isim beğenmiyor isim söylüyor eşim diyor birdi iki oldular en son pes etti siz ne istiyorsanız o olsun dedi bizde kızımla “Yağız” olmasına karar verdik 🤣