senaakck Gyno Ferro Sanol kullanan var mı? Bulantı yaptı mı 17 haftalığım daha başlamadım demir ilacına. Ve hangi saatler alıyorsunuz 🌸
orhismommmmmm senaakck aynı ilacı hamileligimin başından beri kullanıyorum Suan 16+4 günlüğüz sorun olmadı bulantı hiç yapmadı 50 mg kullanıyorum
Melike3506 senaakck bende yeni başladım daha 19. Haftamdayım eczaneci aç karnına öğünden yarım saat veya 1 saat önce al dedi bende kahvaltıdan 1 saat önce aldım mide bulantısı yapmadı
sudeli4 senaakck beni mahvetti o canım sonra faremat verdiler o daha beter etti. Şimdi ferrum Ford verdi şükür iyi geliyo kahvaltı yaparken arada alıyorm yemeğim bitmeden
ezgi3452 senaakck Sabah aç karnına midemi bulandirdigi için ben gece yatmadan önce içiyorum. Mutlaka c vitamini ile birlikte al emilimi için biraz limon sıktığım su ile birlikte içiyorum sonra uyuyorum
Gencbirannis Kızlar öneri olarak bir yerde okudum tahinin üzerine limon sıkıp aç karnına yiyince kan değerlerinizi düzeltiyormuş doktorunuza sorarak bunu da deneyebilirsiniz
daisy__ O ilaç herkeste aynı değil ama çoğu gebe de kabızlık yapıyor 2 hafta kullandım mahvetti beni daha sonra doktorum kabızlık etkisi çok diye özel demir ilacına geçirdi
Sibelmtli @“senaakck” Haplar bulantı yapıyor içemiyorum diye doktorum ferifer toz demir ilacı vermişti sabah aç karnına da içebiliyorsun yatmadan öncede tadı vişne suyu gibi çok güzel onu kullanabilirsin sağlık ocagıda yazıyor
ecemk94 senaakck uzun zamandır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım kahvaltıdan yarım saat veya 1 saat önce içiyorum
pnar_58 senaakck bende kullanıyorum 100 mg tok karnına tokken içiyorum saati belli değil ama sanki bende miğde bulantısı yapıyor 16+4 deyim şuan geçen hafta başladım
lotusflowers Ben kullanıyorum bir kutu bitmek üzere sabah aç karnına. Herhangi bir olumsuz etki yapmadı. Ama olumlu etkisi varmı ondanda emin değilim kan değerim hala çok düşük
ghostty senaakck bende bulantı yapmadı ama kabızlık veya ishal yapabiliyor diye biliyorum. Ben akşamları alıyordum. Ama doktorum bunun çok fazla yan etkisi var diye başka marka ilaca geçirdi. Rahatsız ederse siz de değiştirtin.
Gks_01 senaakck ben dün başladım sabah aç karnına yutuyorum 14 haftalığım . Bol suyla yutup uzanıyorum 15 dk az önce yuttum 2. Yi