senaninannesi_ ilaydaaslann beni batmandan sevk etti bugün acil gitmem lazım gazı yaşargil hastanesine sabah sevk raporumu götürsem bakarlar dimi siirtten gidicem bide
senaninannesi_ polat_ bacım ben 22 hafta oldum yüksek riskli gebeyim doktorlar perinatolopun mutlaka görmesi gerekiyor diyolar bugün sevk yaptılar siirtten diyarbakıra gidicem inşaAllah bakarlar 2. Bi kaybı kaldıramam…
Gamzeee__ senaninannesi_ sağlıkla kucağına al insallah kötü düşünme şu mübarek ayin hürmetine Rabbim o acıyı birdaha yaşatmasın size umarım Perinatoloji doktorunuz Gülcan okuyucuya denk gelirsiniz süper bi Dr
Gamzeee__ senaninannesi_ doğum hastanesinde burayi çok iyi bilmiyorum o yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum kadın doğum hastanesinde bu Dr
senaninannesi_ Gamzeee__ geldim kadın doğum hastanesine ama perinatoloji bakmadı kadın doğum doktoru baktı batmanda bebeğin kilosunu 490 gram demişti diyarbakırda 550 gram dedi bişey yok diyip gönderdi
bebegimlebiz Gamzeee__ Gamze hanım merhaba, devlet hastanesinde gittiğiniz doktorun adını soyadını öğrenebilir miyim acaba
Gamzeee__ bebegimlebiz merhaba canım Perinatoloji doktorunu soruyorsan Gülcan okutucu benim gittiğim dönem 30 Ocak yeni geldiğini söyledi tayin olmuş gelmiş baya şeker bi bayan ilgili 20 dk üzeriydi hemen hemen iyice baktı
bebegimlebiz Gamzeee__ Önce kadın doğuma gidip sonrasında doktorun yönlendirmesiyle mi perinatolojiye gittiniz çünkü mhrsden randevu alınmıyor. Hangi doktora gittiniz acaba
kubrauygar Gamzeee__ ay normal kadın doğum polikliniğine gidip pernitolojiye gitmek istiyorum desem açarlar mı yeşil alan acaba riskli bişeyim yok ama detaylı ultrason için