Drysmsn Kızlar 25 haftalık hamileyim cuma günü kontrolüm var şeker yüklemesi olcam az önce de parmaktan şeker ölçen cihazla şekerime bakayım dedim karnim toktu ve bir anda halsizlik baş dönmesi geldi olctugumde 84 cıktı tok olmama rağmen.Böyle durum da olan var mı veya doktor hamileyken nasıl müdahale edebilir ?
Leycanela Drysmsn 60 ın altı düşük şeker diye biliyorum.benimde çoğu zaman tok karna 80 lerde çıkıyor .2 haftada bir dr kontrolündeyim gayet güzel buluyor şeker değerlerimi
Drysmsn Leycanela o an başım dönünce bulanık görünce sonuç ta 84 çıkınca ben heralde düşük o yüzden böyleyim diye düşündüm neden olur başka bilmiyorum
Drysmsn Biseyler atıştırınca duzeliyorum ama yani o sersemlik gidiyor bende şekerim düşük yiyince kendime geldim diye dusunuyorum gdaslik
Leycanela Drysmsn tansyonunuz düşmüş olabilir.düşük şekerde bacaklarda titreme terleme ve bayılma hissi oluyor .benim 47 ye düşmüştü
gdaslik Drysmsn ben de açken idare ediyorum ya çok nadir fena olurum yanımda da hep sakız taşırım onun şekeri iyi gelir ferahlatıyor bir de 😂