Gamzecnar penbe_karisi evet hem heyecan hem korku gün gectıkce artıyo valla rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah
duygumfoca penbe_karisi Doktorum 13 marta gün verdi 🥲 ama belli olmaz ddi inşallah herşey yolunda gider de günün de sağ Salim sağlıkla bebeğimi kucağımıza alırız 🙏🏻 Ama çanta hazırlamaya elim gitmiyor
penbe_karisi duygumfoca ay maşallah umarım bizede net tarih verir 20 Şubat’ı istiyorum bakalım cuma günü gidicem 🥹
penbe_karisi duygumfoca ay maşallah umarım bizede net tarih verir 20 Şubat’ı istiyorum bakalım cuma günü gidicem 🥹
bohembircadi penbe_karisi Pazartesi gideceğim doktora belki gün verir. 😸 Haftada progestanı bırakırız falan demişti pazartesi tam 35 haftalık olacağız. Acayip heyecanlıyım 😅😅😅 Uygulamada 40 gün görünüyor ama sezaryen olacağı için bilemiyorum 🙈🙈🙈 Annemde yıkadık kıyafetlerini ve annem ütüledi (taşınırken nakliyat şirketi ütü masamı eski evimde bırakmış🤦🏻♀️) akşam gelirken getireceğim kızçemizin kiyafetlerini dedi çantaları hazırlayacağız 💃🏻💃🏻💃🏻 Ayrıca beni bi doğum korkusu stresi aldı son günlerde ben nasıl anne olucam diye durup durup ağlıyorum 🙈😅🤣
penbe_karisi tugbaustuntas bitti şükür şimdi bebek dolabını silip yerlestiricem sonra çantamı hazirlicam 🥹🥹
Zhde penbe_karisi uygulamaya göre 25 görünüyor norml ilerliyo şuan doğum bebek baş aşağıda, bende bugün dogurdugumu gördüm genelde hep öyle görüyorum hayır olsun
zehrakrdg penbe_karisi panik yapıyorum diye bana öyle geliyordur sizde hemen geçsin istiyormuşsunuz ya tam tersi oluyor demek ki 🥲🥲
Zhde penbe_karisi evet balım heycan var nasıl gelisicek o an diye düşünceler başladı ilk gebelik bide