Akar06elif06 Zulfiye06 ben suın 27 sine randevu aldım ssvd poliklinik Esengül Hoca ya 34 hafta olucak bjkm ne dicek ler 28 ay var doğumla arası
Zulfiye06 Akar06elif06 ay bende başladım gitmeye … Esengül hoca güzel ilgileniyor destekleyici konuştu saolsun
Sevgiiss Zulfiye06 ayyy böyle bir bölüm orda var mı bende gideyim biraz uzak ama etlik şehirde yok sanırım
Sevgiiss Zulfiye06 bende ssvd istiyorum 3.5 sene olacak arası ama Bilkent bana çok uzak yine de kesin olacaksa gidebilirim . Etlik şehirde böyle bir bölüm yok sanırım
Zulfiye06 Akar06elif06 2yıl 2 ay olacak .. dikişime baktı iyi durumda olduğunu söyledi . Bebek baş geliş artık takip edicez dedi . 39 bitimine kadar kendi gelmesini bekliyorlarmış yoksa sezeryan gene .. hiçbir şekilde suni sancı vermiyoruz . Doğum kendiliğinden ilerleyecek dedi
Zulfiye06 Sevgiiss sadece Bilkent’te var diye biliyorum . Ama yapam 2 hoca varmış doğum anında biz olmazsak bi başkası ben yapmıyorum diyebilir dedi . En kötü yanı bu
Zulfiye06 Akar06elif06 bol bol yürüyüş çömelme, squat ,cinsel ilişki , meme ucu uyarma .. ben hersey yolunda giderse suda doğum yapabilir miyim dedim onuda kabul ettiler . Aklınızda bulunsun .
Akar06elif06 Zulfiye06 ayy cok sevindim ücreti nasıl acaba suda doğumun benim dogumlarım arasında 28 ay olucak ilk defa gidicem bakalımm 34 haftalık olucam ayın 27 sıne randevu. Aldım acaba uyarırlar mı ki vajinadan doğum için bide Hint yağı falan duydum onu da sorucam doktora
Zulfiye06 Akar06elif06 hiçbir ücreti şartı yok odalarda var zaten dedi 😂 beni alttan muane etmedi canım dikişlerime dikiş kalınlığına felan baktı ultrasonla . İlk asistan muane ediyo . Sonra Ssvd istemli diye uzman doktoru arıyo (Esengül hoca ) o muane edip yapabilirsin ya da yapamazsın diyo . Önceki doğumun niye sezeryan olmuş felan onları sorguluyor