Iremsel_ selma128 kusma varsa durma acile git canım bi ağrı kesici ve serum takviyesi yapıyorlar iyi geliyor evde geçmesini bekleme çünki migren geçmez bi de migren ya da sinüzit olmayabilir gebelik kolestazı falan da olabilir belirtileri benzer çünki
Iremsel_ selma128 ah canımmm inşallah iyi gelir beni de bilgilendir olur mu aklımda kaldın durup durup bakıyorum 🥲
yildiz93 selma128 bende çok baş ağrısı yaşadım migrenim var doktorumla konuşup magnezyum takviyesi kullandım ve o şekilde geçirebildim. Kesinlikle tavsiye ederim kafamı kaldıramaz haldeydim. Parol falan hikaye bacım tek ilacı magnezyum
yildiz93 selma128 doktorunuzla görüşün ben magnezyum diasporal şase kullandım ve doktoruma çok dua ettim sonrasında. Magnezyum damarları rahatlatıyomuş özellikle migren gibi inatçı ağrılarda çok işe yarıyormuş bebeğe de faydalı dedi doktorum.
selma128 yildiz93 acilde vermediler bas agrim devam ediyor ama enazindan kusmami durdurabildm insallah gecer yarina kadar cok yorucuydu bugün Allah butun hamilelere yardim etsin
yildiz93 Geçmiş olsun ama zaten acilde vermezler bi kerelik bi ilaç değil düzenli kullanman gereken bi takviye gibi düşün. Kullandıkça günden güne azalarak bitiyor ağrı o yüzden kendi doktorunla görüşebilirsen ona söyle daha iyi olur.
AuraMomB selma128 bende de öyleydi gözlerimden yaş gelirdi esnemekten kafam zonklardı. Sessiz karanlık bir oda çok iyi geliyor parfüm vs de sıkmayın yoksa o da arttırıyor