Tavsiye veya yönlendirme amaçlı değildirrr 🤗🤗 her bebiş her anne kendi içlerinde özel ve çok değerlidir 💗💗
Şeker yüklemesi yıllarca yapılan ve devam edem bir test zaten. Bu kilo, kilo alımı, aile genetiğine göre talep edilebiliyor. Benim Doktorum 1 ayda yüklü kilo aldığım için benden şeker yüklemesi talep etmişti. Şeker yükleme testinde Allah korusun gebelik şekeri veya bebişe riske atacak bir şeker varsa bunun tespiti için önemliymiş. Bende çok arada kalmıştım. Doktorum istemese kafama göre yaptırmazdım ama doktorum istediği için tabiki yaptırdım. Birde şeker yüklemenin oranları var. 50-75-100ml olacak şekilde. Bu şeker oranında genetiğine kilona vs göre diye değişiyor sanıyorumki. Zaten şekere bir yatkınlığın varsa bu çıkar. Gebelik olsada olmasada şeker yüklemesinde belli oluyor. Kiminin hiç yaptırmayıp gebelikte yaptırıp tespit etmesi gibi. Sende bebişinde sağlıkla devam edersiniz insallah. 🙏🏼🌸Ama aklındakileri doktoruna mutlaka sormalısın. Sonucta güvendiğin bir doktor doğumunu yapacak ve endişen varsada bunu gidermesi için ancak ondan destek alabilirsin. 💗💕