nursenasu27 melekmom34 üç ay boyunca çektim canım serumlar prilam zofren hızlı kilo vermeler vücut susuz kalması üç gün hastane de kalmam çok çok zır tek rahatlatan arka arkaya prilam içmek yani
minnosss58 melekmom34 benim 7. Haftada başladı 15 ile 18. Hafta arasında geçti şuan 24 haftalığım sabahları bu ara yine mide bulantısı hissediyor gibiyim
Fatmanur_0416 melekmom34 valla ben 14.hftadan sonra rahatladım aşırı zordu sudan bile midem bulanıyordu
nursenasu27 melekmom34 hiç bir zararı yok olsa kadın doğum doktorları ilk o ilacı verir mi bide ben iki tane birden içerdim üç ay boyunca mahvoldum prilam işe yarardı hep hâlâ evde açılmamış iki üç kutu prilam var yedekte dursun diye
cilekokulum00 Fatmanur_0416 Ayyy benimde şuan okadar kötü ki anlatamam kafamı kaldıramıyorum Allahım cok zor bişey 😏
Fatmanur_0416 cilekokulum00 Allah yardım etsin vallahi gerçekten çok zor ya inşallah en kısa zamanda geçer
Dygkyz Bi kaç haftadır kaybolmuştu şimdi 10. Haftadayım nedense bugün aşırı bir bulantı başladı hiç bir şey yiyemez oldum ne zaman geçecek acaba ben yiyeceklerle bastırabiliyorum diye ilaç da istemedim doktordan keşke elimde olsaydı içerdim şimdi
rainbowdash melekmom34 bende aynı durumdayım ilk gebeliğimde 12 haftadan sonra geçmişti umarım bunda da öyle olur sende dayan illa ki geçiyor bu günler gece yatmadan prilam içebilirsin 2 tane
momyflow melekmom34 ilk hamileliğimde 12.haftadan sonra geçmişti şimdi 16 haftalık oldum hala devam ne zaman geçecek sabırla bekliyorum