Gulos47 Ya ben park yatak düşünüyorum ama özelliklere bakıyorum dönence dışında herşey aynı olmasına rağmen bazılarının arasında fiyat farkı çok var sizce neden bu kadar fark var ******Ayrıca benetonun 70x110 park yatağını kullanan var mı fiyatı baya düşmüş kumaşı nasıl acaba bilgisi olan var mı. Teşekkürler 💕
Cansu08 Gulos47 kumaşı kalite farkı oluyo. Kimisinde arakat yok. Kimisi sallanmıyor. Boyutları farklı oluyor.
Zeynpaysimannesi Gulos47 kızıma baby2go 70*120 almıştık kumaş kalitesi de gayet iyi , gittigidiyorda 400₺ ye almıştık
Gulos47 Cansu08 kumaş farkı evet var görüntü olarak. Ama hepsinde ara kat var park yatağın en önemli özelliklerinden biri o. Boyutta genelde 70x110 oluyo. 🤷
Gulos47 Zeynpaysimannesi fiyatı iyiymiş. benetonun da şuan fiyatı o hepsiburada da. Dönnecesi yok 70x110 cm
birdirbir Büyüklükten ziyade, Kullanılan kumaşın kalitesi, fiyatın Yüksek olmasının en önemli faktörü. cidden bazıları o kadar kalitesiz ki, full her yerinde naylon kullanmışlar. bu da sallanırken falan ses çıkarmasını daha çok arttırıyor. Bi de isim yapmış markalar var. Kraft, kanz gibi... onlar zaten kaliteli markalar. Kullandıkları malzemeler iyi. Artı bi de isimlerinin, tanınmışlıklarının avantajını kullanıyorlar. Haliyle fiyat daha çok yükseliyor.
Kahramanlar Canım eni geniş olsun yorgan koyunca bebek dönerken yanlara değip uyanıyor büyüyünce ben o konuda çok pişman oldum kumaş kalitesi önemli kimisi çok naylonsu oluyor sallarken hışırtı sesi rahatsız ediyor
Kahramanlar Gulos47 bir bilgim yok maalesef bizzat görüp mağazadan bakıp netten indirimli ise alabilirsiniz
Pdr Ben mağazadan Prego nun modelini beğendim i hepsiburada da indirimli aldım. Bayağı geniş ondan tercih ettim. Arakat sallanması ve oyuncakları var. Kumaşı hepsi hibi naylon ama kaliteli hoş duruyor.