glcnylmzz Sat 24 aralık Merhaba hanımlar bugün 06 en son yaptığım reglin 14.günü pik gördüm sadece dün ilişki oldu bundan sonra olmasa yeterli olur mu tek ilişkiyle hamile kalan var mı ?
ezgi3452 glcnylmzz Ben o piki görmeden 3 gün önce ilişki yaşadım o ilişkiden hamile kaldım hamile kalma şansın var tabiki ama yinede bugünü ve yarını da değerlendirirsen şansın artar canım 😍 İnşallah bu ay güzel haberler alırsın 🫶
maviiss glcnylmzz merhaba bende 7 yıl ara verdim artımed ovülasyon tam pik gününde sadece bir kez ilişki sonrası bu ay hamileyim 🤭
glcnylmzz ezgi3452 işte bu çok güzel bir haber teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırım Regl bittikten sonra aralıklı devam ediyor geçen ay denedim olmadı yumurtlama da takip ettim fakat tutmadı bu aydan umudum var inşallah :) Kaç haftalık oldunuz :)
ezgi3452 glcnylmzz Ay inşallah bu ay tutar 😍 Ben 8 ay kadar sonra gebe kaldım şimdi 27 haftalık olduk🫶
glcnylmzz ezgi3452 maşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🫶🏻 2 çocuğum var hiç böyle şeyler yoktu sanki o zamanlar daha kolaydı hamile kalmak biri ilk aydan diğeri korunurken olmuştu 🤣 7 sene geçti üstünden şimdi herşey stresli 😂