eed21 Kızlar 29+5 im dün geceden beri çok sertleşiyor karnım ilk gebeliğim hiç bilgim yok korkuyorum normal mi bu durum sizde de oluyor mu
myangelson eed21 can yakıcı bir şekildeyse kasılma olma ihtimali var bir doktora gidin nst ile sancı bakılsın eğer gerçek kasılmaysa ilaç vs verilir. Veya idrar yolu enfeksiyonunuz olabilir. Daha önceden böyle olur muydu?
Ecekahramman eed21 ılık duş alıp sırt üstü uzan biraz dinlen stresten uzak dur kanaman yoksa sancın yoksa bir problem yoktur büyük ihtimalle
Ecrin_47 eed21 cnm Bn de 29+5 şuan bile taş gibi sertleşiyor bebek büyüdükce rahimde kasılmalar oluyor karın gerilme oluyor
eylusko eed21 29+2 karnım dun hep sertti ama bebekte çok hareketliydi. Kötüye yormak istemiyorum bu aralar hep sertlesiyor . Doktor yatınca yumusuyorsa sıkıntı yok.ayakta olan sertliği ciddiye alma dedi
eed21 myangelson hiç bu kadar olmamıştı idrar yolu enfeksiyonu için daha bir hafta falan anca oluyor toz şase kullandım hemen böyle tekrarlar mı bilmiyorum
saniyegunes Sancı olmadığı sürece karın sertlesmeleri normal korkmayın ama sancı oluyorsa sertleşme olurken bel ağrısı karın ağrısı yada adet ağrısı gibi hepsi oluyorsa sıkıntı diye biliyorum sadece karın sertleşmesi varsa bu gayet normal
myangelson eed21 doktora gidin tekrar tahlil yapılsın geçmediyse ilaç verilir. Kasılma oluyorsa önemli çünkü önlenmesi gerekiyor. Sertleşme dinlenince falan geçiyor mu? Karın sertlesince ağrı sancı oluyor mu? Şiddeti artıyor mu? Duzenli aralıklarda oluyor mu? Bir de Bol su içiyor musunuz?
eed21 eylusko bugün uzanınca da devam ediyor anlamadım normalde çıkıyordu Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun bebişlerimşze ♥️