bsramasal Merhaba sevgili hanımlar ben 7 haftalık hamileyim dün şükür kalp atışıni dinledik bu hamileliğimden 3 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım dün doktor kontrolünde doktor tedbir amaçlı progestan kullanmamı söyledi 3 ay boyunca kullanacagim ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım bilgisi olan dönüş yapar mı lütfen
vanilya_kokusu_ bsramasal niye kullanmak istemiyorsun ki benimde 28+1 im erken doğum riskim var bir ay olacak vajinal fitil olarak kulaniyrum
ecemk94 bsramasal daha önce tehlikeli bir olay yaşamışsınız zaten mutlaka kullanın kaldı ki doktor vermiş zaten kullanmanız gerek. İlk 18 hafta ben de kullandım
nurellanurrrr bsramasal benim daha önce 2 kez kaybım oldu,doktor tedbir amaçlı verdi günde 2 kez kullanıyorum,bi zararını görmedim
Busranur_mnts bsramasal bebeğim tutunamsına destek verir rahim kasılması olursa onu önler ben de lekelenmem olunca kullanmıştım 1 2 kutu
zeyyynep aksine faydalı bir ilaç, kullanmanızı tavsiye ederim fitil şeklinde rahim kasılmasını da azalttığı için bebişin tutunmasını destekler. Bende lekelenmem olduğu dönemde kullandım yaklaşık 1-1,5 ay
gyuiioo bsramasal kullan bence canim faydası çok oluyor ben hamileligimin başından beri kullanıyorum 18 hafta 1 günlük hamileyim halen kullanıyorum