Birrrcan 2 Ocak 231 5 Ocak 1049 Şimdiye kadar hiç Beta ile ogrnemedim takip etmedim nasıl bu sonuçlar ikincisi çok yükselmiş nedne acaba iyi mi değil mi bohle fark olması
edaabykl Birrrcan gayet normal guzel artması onemli olan iki gunde bir iki kati artmasi senin 3 gun geçmiş gayet guzel artmis
csnnm Birrrcan bende hamileyim de belirtim var ama nie se teste çıkmıyor Perşembe kan verip beta ya bakicam inşallah yükselir 🤲🥹
Birrrcan edaabykl peki tekrar vermek istemiyorum artık iki defa yeterli mi kimyasal gebeliği falan öğrenmek için yoksa hala vermem mı lazım
Gokturkmom_ Birrrcan yok bence ben sadece 1 kez verdim 94 ile öğrendim 1 hafta sonra kese gördüm ondan 10 gün sonrada bebek ve kalp atışı
Ziyangillerrr_ @Birrrcan gayet güzel çıkmış betanız artış çok kıymetli ve sizinkide gayet güzel artmış. Bir ya da 2 kere daha vermenizde fayda var
Birrrcan csnnm kaç tane test yaptınız mesela benim bir tamesinde çıkmadı bir tamesi bozuktu sonra adetime iki gün kala aynı anda sabah ilk idrar ile yaptım ikiside aynı anda pozitif çıkmıştı inşallah sizinde vardır kan önemli 🌸
csnnm Şöyle bende bel ağrısı mide bulantısı ve uyku hali var bide kokuya karşı duyarlılık sizde belirti neler kızlar bat 7 ocak
csnnm Birrrcan inşallah vardır hakkımızda hayırlısı olsun bende 2 tane yaptım negatif sonuç aldım 4 yaptim pozitif çıktı 🥹🤲