cilekokulum00 parildayanyildiz2 Anladım canım bende sadece folikasit kullanıyorum ama çevremdekiler neden doktor vitamin ilacı yazmıyorlar diyorlar
parildayanyildiz2 cilekokulum00 ilk 3 ay sadece folik asitmiş canım daha sonra kan değerin düşükse kan ilacı veriliyor
cilekokulum00 parildayanyildiz2 gebelikten öncede kullanmıştım 2 ay onuda hesaplıyormuyum yoksa gebelikten sonra ki 3 ayımı sadece hesaplıyoruz
yahnilikeskek parildayanyildiz2 belirtiler kayboluyor gibi olsa da yine geliyor bir kaç güne. 3 gündür iyiydim hatta bugün aile hekimim nasıl gidiyor gebelik dedi oo çok iyi rahatım bu aralar dedim. Demeye kalmadı 3 günün sonunda çarpıntı bulantı başladı. Bende midem bulansa niye bulanıyor diyorum bulanmasa acaba bir şey mi var diyorum. Gebelik böyle bir şey demek ki
parildayanyildiz2 yahnilikeskek evet canım bede tecrübe ettim bunu post açtığımda 3 gün baya iyiydim sonra yine bulantılar halsizlik ne varsa başladı tek sağlıklı olsun da bebiş bu günler de geçer
tgbcl Korkutmak ya da üzmek istemem ama ilk gebeliğimde 8. Haftada belirtilerim kayboldu ve doktora gittiğimde gelişiminin durduğunu öğrendim tam 9 hafta olduğu gün kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Umarım sizde öyle bişey yoktur ama 🙏🏻