brcylzxx Arkadaşlarrr, bat 1 aralıktı. Dün gece mide bulantım ve akıntımdan kaynaklı hastaneye gidip kan verdim. Beta 55.9 doktor hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz dedi🥹 Hamiş anneler bana bi yol gösterirseniz nasıl bir yol izlemeliyim
deletedmom43191 brcylzxx daha cok yeni hamilesin bol bol dinlen ani hareketler yapma vitaminlerini düzenli kullan 😍 bebek tutunana kadar dinlen uzan Hayirli olsun bu arada 😍
Birdbox brcylzxx canımmm tebrikler, Allah süreci sağlıklı ve güzel bir şekilde geçirmeni nasip eder inşallah🎀 Her hafta aynı gün beta 3500 olana kadar kan testi var ben öyle yaptım erkenden gidince çünkü keseyi görüyorsun bir de bu süreç sağlıklı mı değil mi görmen için kan testi vermen gerekiyor
ilknuryvz Ayyyy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. Bir iki kere daha kan verebilirsiniz iki günde bir olursa iki karı artarsa sağlıklı gebelik demek. 10 gün sonraya ya da bekleyebilirseniz 15 gün doktor randevusu alın kesesini görürsünüz Allahın izniyle. Doktora gidene kadar da Folik asit başlarsanız güzel olur. 🥰 Ben böyle yapmıştım 12 haftalık oldu bile. 🥹 Birde ağır iş yapma ağır kaldırma bol bol uzan ayaklarını uzat dinlen. Bir yere uzanma ve eşinden yardım iste inşallah çok güzel bir hamilelik geçirsin 💖
brcylzxx ilknuryvz ayy çok teşekkür ederim. Zaten düzenli olarak folik aşıt kullanıyordum dün kan vermiştim bugün tekrardan akşam kan veririm her gün kan versem olur muu
deletedmom43191 brcylzxx evet bol bol dinlen stres sıkıntı ani hareketlerden kaçın bol bol yat bu dönemin tadını çıkar nazlan 😀😍
ilknuryvz brcylzxx her gün vermenize gerek yok iki günde bir iki kere verseniz yeter önemi olan iki katı artması. Sağlıkla gelsin inşallah 💖
brcylzxx Hepinize çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler benim için çok önemli yeni bir anne olacağım çok heyecanlıyım çok 🥹
pamukprenses4 brcylzxx sakın ağır şeyler kaldırma yukarıya doğru uzanma sürekli yat bol su iç ve her gün bebeğin için dua oku sağlıkla kucağına alırsın inşallah