ilknuryvz Kızçeler bu bebiş benim küçük mucizem. Dört sene üstü kurban olduğum Rabbim nasip etti. Dün kontrole gittik doktor tam göremedim dedi sizce cinsiyeti neye benziyor tahmin bekliyorum. 11 hafta 6 günlük. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
kartanesii_ ilknuryvz kız gibii, sağlıklı gelsin kucağınıza inşallah, hayırlı uğurlu bir evlat olsun size 🫶🏼😊
ilknuryvz kartanesii_ aminnnn cümlemize inşallah 🥹💖teşekkür ederim. Eşim kız hissediyor başından beri ama bende henüz bir his yok.
kartanesi___ ilknuryvz Duruşu erkek gibi geldi ama az önce senin için chate sordum nub teorisine göre kız dedi🤣
kartanesii_ ilknuryvz bende sizin gibi hiçbir şey hissedemiyordum. Cinsiyeti öğrenmeden son 1 hafta önce kesin kız diyodum o kadar mide bulantısı ve kusma yaşadımki haftalarca. Sonra erkek dediler 🫢😱 yani hissettiğimde çıkmadı😁😁
ilknuryvz kartanesii_ Ay olsun sağlıkla gelsinler de her şey geçici. Benim öyle aşırı bulantım olmadı üç ayda bir kere bile kusmadım çok şükür. Yanmam oldu gazım şişkinliğim çok oldu. Yediğim şeylerden de anlayamıyorum ama insan çok merak ediyor
kartanesii_ ilknuryvz vallahi benim hayatım karardı. Yüzümün rengi değişti 19. Haftaya kadar kustum sonra biraz sakinledim (sonra dediğimde 2 haftadır iyiyim 😁) eğer ayrıntılı test yaptırmayı düşünüyorsanız zaten orada sonuç belli oluyor ☺️ yaptırmayacaksanızda cok az kalmıs zatenn 15. Haftadan görebiliyor doktorlar 😊