Deletedmom381 Betul11 @Seymanurr Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona gittik ve çok şükür hayırlı haberimizi aldık kistlerimiz kaybolmuş Betul11 Rabbim sana da bu hayırlı haberleri almayı nasip etsin kısa Zaman'da canım benim içini ferah tut sende döneceksin 🙏🏻🙏🏻
Betul11 Deletedmom381 Ayy çokk sevindim çok şükür yarın kontrolümüz var bakalım inşallahh bizimde geçer Allah razı olsun ❤️
Seymanurr Deletedmom381 çok şükür çok mutlu oldum sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah darısı diğer arkadaşımıza 💕
Betul11 Deletedmom381 kızlarr çokk şüküür bugün doktor iyileştiğini söyledi çok şükür olsa bile hastalık sayılmaz bu dedi çok şükür rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ❤️
Deletedmom381 Betul11 Hadi bakalım inşallah sende hayırlı haberlerle dön kuzum dualarım seninle 😇 Hepimizden Allah razı olsun ❤️
Deletedmom381 Seymanurr Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😇 Amin oda bugün hayırlı haberler alıp döner inşallah 🙏🏻❤️
sema16 Betul11 Rabbim yavruna şifa versin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım doktorun öyle diyosa doğrudur sıkıntı yapma Rabbime sığın dua et
Deletedmom381 Betul11 Ahhh canım benim Nasıl sevindim anlatamam hepimize çok geçmiş olsun sağlıkla da kucaklayalım inşallah yavrularımızı ❤️❤️ Amin kuzum amin kimseyi sınamasın 🙏🏻🙏🏻