birumut_ Kızlar adetim bugün itibari ile bitti Hayıt otuna başlamıştım zaten eşimde de keçiboynuzu özü yediriyorum bu ay yumurtlama döneminde yakı deneyeceğim çok okudum burada da kadınlar kulubünde de popomun altına yastık koyuyorum ayaklarımı dikiyorum her gün en az 2 3 tane incir tüketiyorum 4 5 aydır folik asit içiyorum 1 aydır da omega içiyorum doktora git demeyin gittim normal her şey eşimde ayın 8 inde gidecek inşallah ovülasyon demeyin çocuk denemeye başladıktan hemen sonra kullanmaya başladım gün aşırı ilişki oluyor yumurtlama günü de 3 gün üst üste 11 aydır yani ağustos sonunda bir kimyasalım oldu onuda çok erken öğrenip kaybettim :( adetim düzenli şaşmaz şaşsa bile 1 gün erken oluyorum sadece oda normal yumurtlamam da şaşmıyor 11. 12. Günde yumurtluyorum başka taktik verecek var mı ? Ve lütfen kafandan at oluyor demeyin beni daha çok strese sokuyor çatlamayı görüyorum 2 gün daha devam esiyoruz sonra ilişkiyi bırakıyoruz acaba bırakmamak mı lazım 🤣🤣
nononomolfix birumut_ yumurtanın büyüyüp büyümediğinr ne kadar büyüdüğüne baktırmanı tavsiye ederimadet bitiminde git doktora
gmzkr birumut_ Gerçekten önce yapılması gereken gebelik düşüncesini kafadan atmak. Benim ablam tüp bebek tedavisi gördü iki kez transfer oldu bebek gelişmedi. Son transferden 4 ay sonra doğal yoldan kendiliğinden hamile kaldı. Önemli olan stres yapmamak. Ben de yeni evliydim zaten hamilelik olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım ilk aydan hamile kaldım mesela.
Bykessra birumut_ Adetin biter bitmez ilişkiye girin ta ki beklenen adet günün gelene kadar ara vermeyin. Eski kadınlar adet biter bitmez hamile kalınır diyorlar ve bunu deneyen arkadaşlarım hamile kaldı belki tesadüf belki değil bilemem ama deneyin
MerveLeo birumut_ ben havuç yedim çatlama günlerinde. Ve iki hamileliğimde de gebelik için gebeliğe özel kayganlaştırıcı kullandım sperm daha hızlı ilerlesin diye. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız
birumut_ nononomolfix evet bu ay onada gideceğim bide yumurtlamadan 7 gün sonra Progesteron baktıracağın
busraggyy Bende pcos ile hamile kaldım tek diyebileceğim tavsiye adet bitiminden ovülasyon bitimine kadar her gün ilişki Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin İnşallah
minikkalbinaneysi Yabancı bir doktorun yazısını okumuştum Gebelikle alakalı çok kısa bir kısmı ifade edicem daha da stres oluyorum dediğniz için, Stres böbreküstü bezlerini etkiler bu da gebe kalma ihtimalini azaltır diyordu. …. Ayrıca doktor ovulasyon testinde de istenilen gebelik meydana gelmediği icin sizi adetin 2.gününde çağırabilir
birumut_ Amh 5,58 Fsh 5,86 Lh 6.60 Prolaktin 16,68 Tsh 4,3 dü 2 ay önce 2 nin altına düşürdük yaşım 25 bu arada Sizce yumurta takibi mi yaptırmalıyım acaba yumurtam yeterince büyümüyor mu ?
Denizz44 birumut_ belki yumurtanız yeterli büyüklüğe gelmeden çatlıyordur döllenme şansı o yüzdende azalabiliyor usg ile takibini yapın
busraggyy nuryldrm1 yani şöyle söyleyeyim benim 2 sene kadar olmadı gebeliğim sürekli doktordaydım işte diyettir yenilmesi gereken şeyler hep yaptım 2 gün arayla ilişki denedik ovülasyonda denedik yok olmadı yani en son adet bitiminden itibaren her gün ilişkiyi denedik o zaman tutmuş gebelik ovülasyondan önce yani
ozo_bagdu Adet bitiminden itibaren günlük aynı saatte ovülasyon testi yapın. çatlamanın olduğu pik günü gördüğünüz gün ve sonrası 3 günü mutlaka değerlendirin.
ozo_bagdu birumut_ stres yapmayın, güzel düşünün zamana bırakın elbet olacaktır. Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda.
birumut_ MerveLeo havuç yiyorum suyu olsun kendi olsun jeli de geçen ay kullandım Gynoseed di sanırım ama maalesef ya