nckmk18 Doğuma takipli olduğunuz doktor mu girdi, ameliyat ya da doğum sırasında ebelerin tavrı nasıldı, odalar tek-çift kişilik miydi seçme hakkımız var mı. İlk doğumum olacak tedirginim. Memnun kalıp kalmadığınız şeyler nedir?
zekraa19 nckmk18 2 sene önce doğum yaptım ben çok memnunum Tek kişilik odada doğum yaptım tek sıkıntım o sancı anında kimseyi yanıma almamışlardı hemşireler gelip gidiyordu sürekli doğum olduktan sonra 1 kişi kabul ettiler sadece ertesi gün görüş saatine kadar eşim girememişti
Glsn1 nckmk18 ben riskli gebeydim acilden giriş yaptım bebek hareketlerini hissetmiyorum diye yatış verdiler 2 gün yattım gece gündüz çok sıkı takip ettiler 3. gün doğum yaptım odam tek kişilikti hemşireler gayet iyiydi samimilerdi ziyaretçi ve eş konusunda da sıkıntı yaşamadım
BraTurgut Ben kurtaj olmuştum 2 ay önce tek kişilik odadaydim özel de gibiydim çok iyiydi esim girdi içeri birsey demediler yanımda da eşim kaldı dogum yapan bayanlarda vardi
endlesslove1 zekraa19 evet ilgileri çok güzeldi sadece temizlik personelinde sıkıntı var ben doğumda yetişemedim sancı arasında yere kustum afedersin o da suydu zaten bir şey yoktu temizlikçi hanım geldi neymiş niye yere kusmuşum niye kaba kusmamışım görümcem de yetişemedi dedi
zekraa19 endlesslove1 evet o temizlik görevlileri benim doğum yaptığımda da öyleydi 2 gün çöp almamışlardı sinir olmuştum
37nagis Bende şehir hastanesi nde takipliyim doğumum orda olcak doktorum en başından beri Burçin Öğretmenler Yılmaz ben çok memnunum güzel ilgili
zekraa19 37nagis bende şuan 5 haftalık hamileyim şimdilik özel takipliyim ama şehir hastanesine geçmeyi düşünüyorum bu doktorun adını duymuştum belki Burçin hanıma giderim