rukiyeakskl Merhaba kızlar, benim reglim 11 gün gecikti, idrar testi yaptım negatif, az önce acile gidip kan verdik kan da da negatif vücutta enfeksiyon var ilaç yazıcam ama kadın doğuma görün mutlaka dedi, sizce neden böyle oluyor olabilir?
duyqq rukiyeakskl mevsim geçişlerinde de gecikiyor belki geç döllenme oldu canım kadın doğuma görün bir en iyi o bilir
MorKelebek54 rukiyeakskl enfeksiyondan gecikmis olabilir belki pek bilgim yok aka kadin doguma gitseniz iyi olur
Sekerkupu rukiyeakskl Aa aynı durum bende de var yarına kadın doğumdan randevu aldım. Regl 10 gün gecikti testler negatif 4 aydır reglim hiç sekmezdi.
duyqq rukiyeakskl canın üzülme geç döllenme oldu belki bekle kadın doğuma gitmeden ilaç kullanma bilemezsin ki
Sekerkupu rukiyeakskl Belirtilerim var demişsin benimde öyleydi hatta ben direk kendimi gebe sanıyordum🤣 psikolojik herhalde
MorKelebek54 rukiyeakskl anladim ama bunlar muhtemelen osikojik di canim. Benim de oyle olurdu denedigimiz donemlerde
Sekerkupu rukiyeakskl mide bulantısı, halsizlik,kasık ağrısı, ilişkiden 3 gün sonra lekelenme oldu oyüzden kesin gebeyim demiştim 10 tane test yapmışımdır hepsi negatif