Havin49_ moonlite yani zaten genelikle doktorlar riskli gebelik olduğu için sezeryan tercih ediyor çok nadir normal doğum tercih eden doktor var ama ben olsam riske atmam sezeryan olurum
Arven12 Havin49_ genellikle riskli görmüyorlar aslında normal hamile kalanlarda risk oranı aynıdır. Tüp bebek normal doguma engel degildir genellikle riskli hic değildir :)
Havin49_ Arven12 yani doktor bunu dediğine göre riskli demek oluyor çünkü kendi kendine oluşmuyor ben kötü niyetli bişey demedim zaten doktor doğru olan neyse ına karar verir
moonlite Beşinci tüp bebek denememde bebeğime hamile kaldım şuan 7 aylığım allah nasip ederse çok az zamanım kaldı doktorum normal doğumda komplikasyon olabilir dedi çünki bu her doğumda varmış istersen riske atma sezaryan düşün dedi
saltur moonlite bende normal doğum yaptım her gittiğim özel doktorlar genelde sezaryan doğum yapmamı söylediler ama çok şükür normal doğuma engel olacak bir sağlık durumumuz yoktu 40 haftalık normal doğum yaptım
saltur moonlite ve şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum bu da tüp bebek Rabbim nasip ederse bu doğumum da normal doğum olacak inşallah tabi daha önce doğumuma giren doktorumla beraber inşallah
buse76 moonlite bende tüp ile hamileyim ama çevremdeki çoğu kişi sezeryan doktorlar sezeryan diyolar ama emek verilmiş bir gebelik sonuçta normal gebelikle bir tutulmuyo anneyi de bebeği de riske atmak istemiyorlar bakalım benim doğum şekli nasıl olacak ama normal doğumdan çok korkuyorum ben yapamam galiba onu 🥺🥺
krizantemmm moonlite tüp bebek ile gebe kaldım normal doğum istedim doktorumda yapabilirsin demişti 24 saat sancı 9 cm açılma ile sezeryan oldum bebeğim iri bebekti kanala giremedi
fatmaa0661 Bende tüp bebek ile hamile kalmıştım normal doğum yaptım hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı sancı vs yoktu suyumu patlattılar sancılarım geldi öğlen 12 de hastaneye yatışım oldu 13.45 te kızım doğdu 🫶🏻