yenianne_adayl Merhaba kızlar.yeni gebeyim sürekli gaz sıkışması yaşıyorum ve eşimin yanında istemsizce kaçırıyorum 🤦♀️tutamıyorum normal mi merak ediyorum aranızda bh sorunu yaşayan var mı 😖
Havin49_ yenianne_adayl gaz çok normal hormonlardan dolayı Cnm bende arada kaçamaklarım oluyor eşim oralı olmuyor ama elimden geldikçe kendimi sıkıp başka odaya atarım
Masalminik yenianne_adayl eşimle film izlerken uyumuşum uyurken de birkaç sefer gaz kaçırmışım. Kalktım eşim esprisini yapıyor senfoni orkestrası vardı burda bilmem ne diye. Dedim kusura bakma bende iki kişilik gaz var şu an 😂😂 diyeceğim o ki rahatına bak kendi evimizde gaz sancısı çekecek değiliz tabii ki kaçaklar olacaktır.
ysmnsen Her hamilenin yaşadığına eminim çok kötü bir şey cidden kendimi gazlı bebek gibi hissediyorum😅
soleill Eşim bazen aşkım bak gazın varsa yap manyak gibi tutma diyip masaj yapıyor belime kdkdkdkd gaz sıkışması daha zor be saçma mısınız😅
beyazakgl yenianne_adayl normal bende yaşadım arada hala yaşamaya devam ediyorum bana gaz yapan yiyeceği bulunca rahatladım açıkcası