reyyannihle Bebeği kız olan anneler bebeğinizin 8-9-10 haftalık ultrason resimlerini atar mısınız karşılaştırma yapmak istiyorum biliyorsunuz cinsiyeti öğrenene kadar sabredemiyoruz merak içindeyiz☺️☺️
Zeynepefem reyyannihle benimki 5 6 haftalıkken yuvarlaktı, 11 12 haftalikken fasulyeye dönmuştü. Bebegim kiz. Sekilden pek belli olmuyor yani
annekiz6141 reyyannihle benim kızimda kız olduğu bariz belliydi bacaklar ayrikti ortası bombostu 😄😄 hepte gösteriyordu edepsiz kız shshhshshs ultrason bulamam kim bilir nerde çünkü kızım şuan 3 yaşında 🤣🤣😄😄
jennefer Bi kaçtane hurafe yöntem önerebilirin bende tuttu çünkü ultrsonda bebek sol taraftaysa kız karbonata idralini yap köpürürse erkek köpürmezse kız yüzügü bi ipe geçir karnına koy saga sola sallanırsa eerkek yuvarlak dönerse kız🤭
busrasareasya jennefer bu söyledikleriniz bende hep erkek yönündeydi sağ yerleşim makas bıçak testi vs ama kızım oluyor
ecemk94 jennefer tüm hurafeleri denemiş biri olarak hiç biri tutmadı. Tüm hurafeler oğlum olacak diyordu. Ama kızım oluyor 😅😅
jennefer ecemk94 vallahi benim tuttu canım hemde iki hamileligimde de sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
reyyannihle QueenBahar_ yaa gerçekten mi ☺️ benim iki oğlum var ikisinde de kese fasulye şeklindeydi şimdi 8 haftalık hamileyim iki kez ultrasona girdim ikisinde de çok yuvarlak kese☺️
QueenBahar_ reyyannihle ya hayırlsi olsun inşallah Benimde oğlumda kese fasulye gibiydi hurafe tutuyor bazen
annekiz6141 reyyannihle kizimi 11+6 öğrendim şuan 14+2 haftalığım bunda belli değil daha 🙊 yarın gidicem bakalım